Попри те, що триває 154-й день війни, яку розпочала росія проти України, в росії залишаються міжнародні компанії, які продовжують сплачувати податки, з яких країною-агресором фінансуються вбивства цивільних та дітей в Україні.

російська агресія проти України об’єднала весь цивілізований світ та відповідальний бізнес. Від початку російського вторгнення в Україну західні компанії повністю припинили, або призупинили свою діяльність на території країни-агресора.

В окремих випадках таке рішення бізнес ухвалював під впливом західних санкцій, а в інших — із солідарності з Україною.

Однак, деякі міжнародні компанії вирішили заплющити очі на вбивства українського народу та пожертвувати своєю діловою репутацією і людськими цінностями заради прибутків та залишаються вести бізнес на території країни-агресора:

-      іспанський виробник цукерок на паличці “Chupa Chups”;

-      американська компанія Kellogg’s, яка виготовляє чіпси під ТМ “Pringles”;

-      німецький виробник шоколаду та солодощів “Ritter Sport”.

Ці міжнародні компанії продовжують продавати свої товари або надавати послуги росіянам, сплачуючи податки до бюджету окупантів.

У будь-якому разі тимчасовий чи постійний вихід компаній з російського ринку завдає економіці агресора багатомільярдних збитків у вигляді недоотриманих податків до російського бюджету, кошти якого спрямовуються на фінансування вбивств українських дітей та знищення наших українських міст.

Поки ці міжнародні компанії продовжують свій бізнес в росії, в Україні від армії агресора гинуть невинні діти та мирні жителі.

Сьогодні вночі, 27 липня 2022 року, російські війська обстріляли Дніпропетровщину. Окупанти накрили вогнем Нікопольський та Криворізький райони області. По Нікопольському району ворог двічі ударив із «Градів», випустив близько 40 снарядів. У Марганці поранено 54-річну жінку, яка зараз перебуває у лікарні. У місті пошкоджені вісім п’ятиповерхівок, лікарня, дитячий садок і транспорт промислового підприємства. По Зеленодольській громаді ворог поцілив зі ствольної артилерії. У Великій Костромці пошкоджено лінію електропередач. Село частково без світла.

Шокуюча для нас статистика - понад 70% росіян підтримують власного диктатора та вважають, що росія рухається в правильному напрямку. Отже, переважна більшість росіян не страждає від путінського режиму, а є його прихильниками.

Ба більше, вони підтримують війну. росіяни виступають за те, аби їх війська вбивали українців та ґвалтували українських жінок і дітей.

Служба безпеки України неодноразово публікувала записи розмов окупантів між собою та з їхніми родичами, на яких чути, що вони не вважають українців за людей.

У цій війні Україна платить жахливу ціну: десятки тисяч життів мирних жителів, падіння від третини до половини економіки країни, тисячі зруйнованих будинків та інфраструктурних об'єктів.

Припиніть свій кривавий бізнес, досить спонсорувати війну проти України!

Необхідно продовжувати обмежувальні політичні та економічні заходи проти росії!

Необхідно зупинити спонсорство війни росії в Україні!

 

Заступник Голови Комітету   О. МОШЕНЕЦЬ

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

20 лютого 2024 17:33
05 лютого 2024 20:27
26 січня 2024 10:02
19 січня 2024 15:05
08 січня 2024 19:55
28 грудня 2023 15:42
08 грудня 2023 16:19
06 грудня 2023 17:23
05 грудня 2023 17:43
27 листопада 2023 10:56