Інформація про результати засідання Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики, яке відбулося 03 лютого 2023 року

03 лютого 2023, 17:04

 

Сьогодні, 03 лютого 2023 року відбулось засідання Комітету з питань антикорупційної політики у режимі відеоконференції, під головуванням Голови Комітету Анастасії Радіної.

У засіданні взяли участь народний депутат України Мовчан О.В., перший заступник Міністра оборони України Руснак І.С. та т.в.о. Голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів Жоравович Д.О.

На засіданні Комітету за участю присутніх було обговорено законопроекти реєстр. № 8187 «Про внесення змін до Закону України "Про оборону України" щодо удосконалення процедур управління оборонними ресурсами» та реєстр. № 8311 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення санкційної політики та підвищення ефективності управління державним, комунальним майном та арештованими активами».

За результатами обговорення зазначені законопроекти Комітетом визнані, як такі, що не відповідають вимогам антикорупційного законодавства.

Окрім того, за результатами розгляду інших законопроектів до одного законопроекту Комітетом висловлено зауваження та 5 законопроектів визнано такими, що відповідають вимогам антикорупційного законодавства.