Як відбудувати Україну після війни

23 жовтня 2022, 13:58

 

Російські загарбники знову і знову масовано накривають ракетними обстрілами територію України. Зокрема, 22 жовтня окупантами випущено 33 ракети по об’єктам критичної інфраструктури в різних областях України, житловим будинкам й інших цивільних об’єктах.

У ніч на 23 жовтня противник атакував південь країни ударними дронами-камікадзе. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил на Миколаївщині знищено 11 ворожих дронів, ще три Shahed-136 збито іншими підрозділами Сил оборони півдня країни, два баражуючі боєприпаси знищені зенітниками на сході та півночі України.

Дякую нашим Захисникам, які захищають небо над Україною і нашу рідну землю, а також міжнародним партнерам за небайдужість та оперативне надання всебічної допомоги у цей непростий для України час.

Як і кожен громадянин нашої держави, вірю у Збройні сили України.

         Українці сильні та незламні! Ми вистоїмо та спільними зусиллями відбудуємо нашу країну.

В понеділок 24 жовтня, у Берліні відбудеться надважливий захід —  5-й Німецько-Український економічний форум: «Відбудова України-2022».

Організаторами заходу є ДУ «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (UkraineInvest) спільно із Німецько-Українською промислово-торговельною палатою, а також Асоціацією промислово-торговельних палат Німеччини та Ost-Ausschuss.

У липні, на конференції в Лугано, Україна представила свій потужний та всеосяжний план відновлення країни. В жовтні у Берліні Європа представить своє бачення відбудови нашої країни. Виклики, які стоять перед Україною, величезні. Але є й значні можливості. Побороти ці виклики та скористатися можливостями ми можемо лише спільними зусиллями.

                                                                                  

Заступник голови Комітету           О. МОШЕНЕЦЬ