Комітет Верховної Ради України з питань антикорупційної політики провів виїзне закрите засідання за участю керівництва НАБУ та САП

03 лютого 2020, 16:00

 

Комітет Верховної Ради України з питань антикорупційної політики 3 лютого 2020 року провів виїзне засідання в приміщенні Національного антикорупційного бюро за участю керівництва Національного антикорупційного бюро Артема Ситника та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Виїзне засідання було заплановане 15 січня 2020 року (протокол № 24)  і відбулося в рамках практики Комітету з проведення закритих засідань із правоохоронними органами.

У ході дискусії учасники засідання обговорили проблемні питання роботи Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Також наголошуємо, що заслуховування Звіту Національного антикорупційного бюро  заплановано на відкритому засіданні Комітету 12 лютого 2020 року, відповідно до рішення Комітету від 15 січня 2020 року (протокол № 24), яке відбудеться безпосередньо у приміщенні Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики.