Перший заступник Голови комітету Савчук Ю.П. 16 січня 2018 року за запрошенням Еки Ткешелашвілі відвідав третє засідання Наглядової ради Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні (EUACI).

17 січня 2018, 10:37

 

Перший заступник Голови Комітету Савчук Ю.П. 16 січня 2018 року за запрошенням Еки Ткешелашвілі відвідав третє засідання Наглядової ради Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні (EUACI).

На засіданні були присутні представники антикорупційних органів України: Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП), Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА), а також представники Державної служби фінансового моніторингу України (ДСФМ) та Інституту розвитку регіональної преси (ІРРП).

Очільники Національного антикорупційного бюро України, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів озвучили існуючі проблеми, що відносяться до їх компетенції у сфері протидії корупції та можливі шляхи їх вирішення.

Савчук Ю.П. у своєму виступі наголосив на необхідності подальшої співпраці Комітету з усіма антикорупційними органами України, а також подякував за надійне партнерське плече Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні і висловив сподівання на подальшу плідну роботу, як в сфері надання міжнародної експертизи, так і щодо можливої розробки методик впровадження антикорупційної освіти в школах та вищих навчальних заходах України.