Комітет Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції передав до бібліотечного фонду вищого навчального закладу – переселенця окремі видання науково-практичних коментарів до законів у сфері протидії корупції.

11 жовтня 2017, 14:21

 

7 жовтня 2017 року напередодні професійного свята – Дня юриста, Голова підкомітету з питань запобігання і протидії політичній корупції Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції, кандидат юридичних наук Юрій Буглак, як співавтор, спільно зі співробітниками Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України передали Донецькому юридичному інституту Міністерства внутрішніх справ України науково-практичні коментарі до законів України «Про запобігання корупції» та «Про судоустрій та статус суддів», а також монографію «Адміністративно-правові засади детінізації відносин у підприємницькій діяльності».

Від імені вищого навчального закладу юридичну літературу отримав Ректор Донецького юридичного інституту Міністерства внутрішніх справ України Віктор Бесчастний.

Донецький юридичний інститут Міністерства внутрішніх справ України у липні 2014 року переміщено з території, де органи влади України тимчасово не здійснюють своїх повноважень, та наразі розташовано у місті Кривий Ріг. Фаховий бібліотечний фонд вищого навчального закладу поповнився понад 100 примірниками наукових монографій та коментарів.