ЗАСІДАННЯ ДВАДЦЯТЬ ПЕРШЕ

Сесійна зала Верховної Ради України

16 травня 2013 року, 16 година

Веде засідання Голова Верховної Ради України В. В. РИБАК

<···>

ГОЛОВУЮЧИЙ. Розглядається проект Закону (реєстраційний номер 0894) про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства у відповідність з Кримінальним процесуальним кодексом України. Прошу, голова підкомітету з питань верховенства права і правосуддя Колесніченко Вадим Васильович.

17:21:31

КОЛЕСНІЧЕНКО В. В.

Вельмишановні пане та панове! Глибокоповажне панство! Профільним комітетом мені доручено зробити доповідь щодо підготовки у другому читанні проекту змін до Закону щодо приведення законодавства у відповідність з Кримінально-процесуальним кодексом України номер 0894.

Але, зважаючи на те, що є принципова позиція виступати суто на російській мові, я буду перекладати відразу, тому прошу вибачення у філологів української, російської мови про ті похибки, які в мене будуть.

Уважаемые товарищи, профильный комитет рассмотрел поправки и были учтены все 20 поправок. Они имеют чисто  техническое значение, поэтому комитет предлагает принять этот закон во втором чтении и в целом как закон. Благодарю за внимание.

ГОЛОСИ ІЗ ЗАЛУ. Українська!

ГОЛОВУЮЧИЙ. Я зараз перекладу, що він сказав. Шановні депутати, всі поправки по цьому закону 100 відсотків раховані. Це він сказав на російській мові.

Тому я ставлю на голосування проект Закону (реєстраційний номер 0894) про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо проведення, приведення законодавства у відповідність з Кримінальним процесуальним кодексом України. Для прийняття в другому читанні та в цілому. Прошу голосувати.

17:23:24

За-268

Проти – 43, утрималися – 23, не голосували – 72. Рішення прийнято. По фракціях.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку