Про проведення засідання підкомітету з питань правового регулювання та аналізу діяльності спеціальних органів у сфері запобігання і протидії корупції Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики

25 травня 2020, 11:20

 

У середу, 27 травня 2020 року о 12:00 годині, в режимі відеоконференції, планується проведення засідання підкомітету з питань правового регулювання та аналізу діяльності спеціальних органів у сфері запобігання і протидії корупції Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики, на якому продовжиться обговорення законопроектів:

- про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення ефективності діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (реєстр. № 3335), поданий народними депутатами України Мотовиловцем А.В., Мовчаном О.В. та іншими;

- про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення діяльності Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (реєстр. № 3335-1), поданий народними депутатами України Янченко Г.І., Коптєловим Р.В. та іншими.

         Участь у засіданні візьмуть керівництво та фахівці Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими внаслідок скоєння корупційних та інших злочинів та суб’єкти права законодавчої ініціативи.