Члени Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики взяли участь у засіданні круглого столу на тему: «Стан та перспективи боротьби з корупцією в Україні»

27 листопада 2019, 15:18

  

27 листопада 2019 року у приміщенні Харківського національного університету внутрішніх справ за участю Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики відбувся круглий стіл на тему: «Стан та перспективи боротьби з корупцією в Україні».

Відкривали засідання круглого столу ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Швець Д.М. та Голова Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Красносільська А.О.

У заході взяли участь народні депутати України – члени Комітету, керівництво секретаріату Комітету, народні депутати України, обрані від Харківської області Бакумов О.С., Кінзбурська В.О., Сушко П.М., викладачі Харківського національного університету внутрішніх справ.

Під час цієї зустрічі обговорені проблемні питання антикорупційної перевірки ділових партнерів юридичних осіб та кримінально-правової заборони незаконного збагачення, а також інституту викривачів як одного із чинників у запобіганні та протидії корупції в органах публічної влади тощо.

Учасники круглого столу за результатами обговорення висловили пропозиції та рекомендації Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики для їх врахування в подальшій роботі.