Зустріч Голови Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Анастасії Красносільської з оглядовою місією з метою формування нового етапу програми "Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні" 2020-2025 EUACI (II фаза).

14 листопада 2019, 16:35


14 листопада цього року відбулася друга зустріч Голови Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Анастасії Красносільської з оглядовою місією з метою формування нового етапу програми "Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні" 2020-2025 EUACI (II фаза).

У зустрічі взяли участь зі сторони Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики - Голова Комітету Анастасія Красносільська, керівник секретаріату Комітету Юрій Сорочик та Ерік Брайльд - керівник місії, керуючий директор і старший консультант компанії Tana Copenhagen  (Данія), Андерс Краг Бінген - старший консультант компанії Tana Copenhagen та Йеспер Тофтлунд – співробітник з політичних питань політичної секції Представництва ЄС в Україні з данської сторони.

Під час зустрічі Сторони обговорили проект документу, що визначатиме основні положення майбутньої співпраці в рамках нового етапу програми "Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні" 2020-2025 EUACI (II фаза).