Підкомітет з питань запобігання і протидії політичній корупції Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції виступив співорганізатором публічної експертної дискусії

25 червня 2019, 09:27

 

24 червня 2019 р. Підкомітетом з питань запобігання і протидії політичній корупції Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції спільно з Інститутом законодавства Верховної Ради України, Національним агентством з питань запобігання корупції та Національним авіаційним університетом проведено публічну експертну дискусію на тему: «Механізм протидії корупційних проявів у транспортній сфері».

 

Народний депутат України, голова Підкомітету Юрій Буглак зазначив про надзвичайно великий суспільний запит щодо протидії і боротьби з корупцією в Україні, та необхідності важливих рішень у сфері запобігання корупції.

 

Актуальні питання з протидії корупції обговорено із понад 50 учасниками заходу, у тому числі 20 докторів юридичних наук, посадові особи Генеральної прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ України, Державної фіскальної служби, Державної судової адміністрації України, низки вищих навчальних закладів України.

 

Захід проходив у приміщенні Національного агентства з питань запобігання корупції.