19 грудня 2018 року відбулося засідання Підкомітету з питань запобігання і протидії корупції у сфері екології та охорони навколишнього природного середовища Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції

21 грудня 2018, 16:12

 

19 грудня 2018 року під головуванням Немировського А.В.  відбулося засідання Підкомітету з питань запобігання і протидії корупції у сфері екології та охорони навколишнього природного середовища Комітету  Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції.

На засіданні за участю народних депутатів України – членів Підкомітету обговорено інформацію голови Підкомітету Немировського А.В. та голови комісії з вивчення екологічного стану в м. Богодухів при Богодухівській міській раді Харківської області Столяренка Т.М. щодо екологічної ситуації та систематичного порушення екологічного законодавства підприємствами у місті Богодухів.

За результатами засідання, прийнято рішення звернутися до Міністерства екології та природних ресурсів України, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України та Державного бюро розслідувань.