16 листопада 2018 року у Комітеті планується проведення круглого столу підкомітету з питань взаємодії з громадянським суспільством Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції

15 листопада 2018, 15:44

16 листопада 2018 року о 12:00 планується проведення круглого столу  на тему: «Військово-лікарська експертиза: корупційні ризики та бюрократичні перепони».

У заході братимуть участь народні депутати України, представники Кабінету Міністрів України, Міністерства оборони України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Збройних сил України, Національної гвардії України, Генеральної прокуратури України, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь», громадськість та журналісти. 

Прохід здійснюватиметься за картками акредитації та попередньою реєстрацією за тел. (044) 255-35-63 через e-mail: 067050il@gmail.com.

Місце проведення: вул. Садова, 3-а, зал засідань № 330 (третій поверх).