09 листопада 2018 року у Комітеті відбудеться спільне засідання підкомітету з питань взаємодії з громадянським суспільством, підкомітету з питань контролю за дотриманням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції органами державної влади та місцевого самоврядування Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції

06 листопада 2018, 14:42

 

09 листопада 2018 року о 12:00 у Комітеті відбудеться спільне засідання підкомітету з питань взаємодії з громадянським суспільством, підкомітету з питань контролю за дотриманням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції органами державної влади та місцевого самоврядування Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції на тему: «Обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення захисту громадських діячів та професійної діяльності журналістів».

У заході братимуть участь народні депутати України, журналісти, які постраждали від нападів та перешкоджань журналістській діяльності, громадські активісти.

Прохід здійснюватиметься за картками акредитації та попередньою реєстрацією за тел. (098) 121-01-71 або e-mail: annamuzyka.press@gmail.com.

 

Місце проведення: вул. Садова, 3-а, зал засідань № 330 (третій поверх).