01 листопада 2018 року відбувся круглий стіл підкомітету з питань взаємодії з громадянським суспільством Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції

02 листопада 2018, 11:13

 

У Комітеті, під головування народного депутата України – голови підкомітету з питань взаємодії з громадянським суспільством Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції Луценка І.В.  відбувся круглий стіл на тему: «Корупційні ризики та напрямки вдосконалення проекту Закону про адвокатуру та адвокатську діяльність (реєстр. № 9055)».

У заході взяли участь представники Національної асоціації адвокатів України, представники органів адвокатського самоврядування, адвокати, представники інститутів громадянського суспільства, незалежна громадськість та експерти.

За результатами круглого столу прийнято рішення про направлення до Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції інформацію, що проект Закону про адвокатуру та адвокатську діяльність (реєстр. № 9055), не відповідає вимогам антикорупційного законодавства та розглянути питання на засіданні Комітету 7 листопада 2018 року.