Обговорення інформації щодо кандидатів для кваліфікаційного відбору представника від Верховної Ради України до складу комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів

08 жовтня 2018, 16:52

 

У Комітеті Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції 5 жовтня 2018 року завершився прийом заявок і документів до кваліфікаційного відбору представника від Верховної Ради України до складу комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Відповідно до рішення Комітету від 5 вересня 2018 року та Положення про кваліфікаційний відбір представника від Верховної Ради України до складу комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, з метою відкритості та прозорості, на офіційному веб-сайті Комітету оприлюднюється інформація про кандидатів для обговорення громадянським суспільством.

Зауваження та пропозиції щодо представлених кандидатур необхідно надсилати Комітетові до 22 жовтня 2018 року на електронну адресу: crimecor@v.rada.gov.ua

 

Особи, які надали документи до Комітету для участі у кваліфікаційному відборі представника від Верховної Ради України до складу комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності  Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів

 

кандидат

 

документи

організація, яка рекомендує кандидата

 

1.

Ігнатюк Володимир Миколайович -

колишній працівник органів прокуратури, адвокат

44 роки – адвокат,

громадянин України

https://drive.google.com/open?id=1-iY6r8Ggkg_SftGj1TtpKj5h2SyYKkaf

Копії документів відповідно до Положення про кваліфікаційний відбір

Освітній критерій - відповідний

 

Рекомендація

відсутня

 

З 1995 року по 2016 року працював в органах прокуратури.

За час роботи обіймав посади помічника та старшого прокурора району, прокурора відділу прокуратури м. Києва, заступника прокурора району, начальника відділу прокуратури м. Києва.

З лютого 2017 року, після звільнення з органів прокуратури, займається адвокатською практикою.

Має досвід розшуку майна, на яке було накладено арешт у кримінальному провадженню.

 

2.

Самсоненко В’ячеслав Володимирович

помічник-консультант народного депутата України на громадських засадах, адвокат

 42 роки, громадянин України

https://drive.google.com/open?id=1in9dzV0OwRwH80NR60EfMrL3XmeqkDtK

Копії документів відповідно до Положення про кваліфікаційний відбір

Освітній критерій - відповідний

 

Рекомендації від  ГО «Центр захисту інтересів інвесторів», ГО «Бізнес-варта», ГО «Всеукраїнське об’єднання «маємо право»»

У 2005 році отримав свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю. 

З липня 2013 по січень 2015 року працював заступником завідувача секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.

З серпня 2016 року по цей час займається індивідуальною адвокатською діяльністю та є помічником-консультантом народного депутата України на громадських засадах.

Про наявність досвіду щодо розшуку майна, на яке накладено арешт у кримінальному провадженні, примусового відчуження активів, проведення процесуальних дій та інших дій, пов’язаних із питаннями виявлення, розшуку активів (майна), дані відсутні.

Разом з тим, інформував про наявність досвіду у наданні правової допомоги у зверненні стягнення на майно, передане в іпотеку.