13 вересня 2018 року при Підкомітеті з питань запобігання і протидії політичній корупції Комітету з питань запобігання і протидії корупції відбулося засідання Науково-експертної ради

13 вересня 2018, 16:45

У Комітеті відбулося чергове засідання Науково-експертної ради (створеної 17 липня 2017 року) при Підкомітеті з питань запобігання і протидії політичній корупції Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції.

У заході взяли участь голова Підкомітету Ю. Буглак, народні депутати України – члени підкомітету, 12 докторів юридичних наук провідних вищих навчальних закладів та наукових інститутів. Головував на засіданні очільник ради професор Д. Журавльов.

Засідання було присвячено обговоренню стану підготовки змін та доповнень до чинного законодавства щодо запобігання політичної корупції. Зокрема, обговорено позиції стосовно визначення терміну «політична корупція», проведено дискусію щодо суб'єктного складу та механізму притягнення до юридичної відповідальності за дії, що мають ознаки політичної корупції.