Засідання Підкомітету з питань взаємодії з громадянським суспільством Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції

06 липня 2018, 11:49

9 липня  2018 року о 13:00 у підкомітеті з питань взаємодії з громадянським суспільством Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції планується проведення засідання на тему: «Неконституційність системи гарантування вкладів фізичних осіб. Порушення прав вкладників українських банків».

У заході братимуть участь народні депутати України, представники Конституційного Суду України, Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України, Національного банку України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини та представники профільних асоціацій, USAID, Європейського банку реконструкції та розвитку, Міжнародного валютного фонду, Світового банку , експерти та громадськість.

Прохід здійснюватиметься за картками акредитації та попередньою реєстрацією за тел. (044) 255-35-63 або e-mail: 067050@gmail.com).

 

Місце проведення: вул. Садова, 3-а, зал засідань № 330 (третій поверх).