Підкомітет з питань запобігання і протидії політичній корупції Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції започаткував співробітництво з Національним Координаційним Центром сприяння протидії корупції

08 червня 2018, 13:48

8 червня 2018 року Голова Підкомітету з питань запобігання і протидії політичній корупції Ю. Буглак уклав Меморандум про співробітництво з Національним Координаційним Центром сприяння протидії корупції (ЄДРПОУ 37267516).

Від Національного Координаційного Комітету сприяння протидії корупції документ підписав Голова всеукраїнської організації Борсук Євген Ілліч.

Розуміючи потребу у забезпеченні подальшого прогресу для сталого просування антикорупційних зусиль, громадська організація запропонувала, серед іншого, надати сприяння щодо моніторингу та оцінки реалізації чинної антикорупційної політики і національної нормативно-правової бази. Досягнутою домовленістю передбачається також передача експертних знань з вирішення конкретних антикорупційних проблем та питань стосовно розробки законодавства або прямого впливу на антикорупційні зусилля в Україні.