Засідання Підкомітету з питань взаємодії з громадянським суспільством Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції

18 квітня 2018, 16:21

19 квітня 2018 року о 14:15 відбудеться засідання Підкомітету з питань взаємодії з громадянським суспільством Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції на тему: «Державна політика щодо забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб. Як уникнути конфліктів?».

До участі у заході запрошуються представники Кабінету Міністрів України, Міністерства соціальної політики України, Державної служби України у справах ветеранів та внутрішньо переміщених осіб, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, Київської міської державної адміністрації, Головного управління Національної поліції у місті Києві, Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву, Уповноваженого Верховної Ради з прав людини, експерти, правозахисники та представники громадськості. 

Прохід здійснюватиметься за картками акредитації та попередньою реєстрацією за тел. (044) 255-35-63 або e-mail: 067050@gmail.com).

 

Місце проведення: вул. Садова, 3-а, каб. № 416 (четвертий поверх).