Зустріч першого заступника Голови Комітету з питань запобігання та протидії корупції Савчука Ю.П. з Екою Ткешелашвілі – очільницею Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні (EUACI)

19 грудня 2017, 17:51

 

 

18 грудня 2017 року перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції Савчук Ю.П. провів зустріч з Екою Ткешелашвілі – очільницею Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні (EUACI).

У ході зустрічі було обговорено питання про подальшу співпрацю Комітету та Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні з метою ефективного функціонування заснованої Міжнародної антикорупційної консультативної ради (МАКР/IACAB) на виконання завдань Меморандуму про наміри.

Сторони також обговорили питання можливого надання пропозицій Комітетові щодо розроблення методології проведення незалежної зовнішньої оцінки (аудиту) діяльності Національного антикорупційного бюро України та незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами одержаними від корупційних та інших злочинів.

Е. Ткешелашвілі висловилася про доцільність проведення зустрічей із усіма народними депутатами України – членами Комітету.