Круглий стіл розпочне свою роботу 2 липня о 14:00

У заході прийматимуть участь міжнародні експерти Джованні Кесслер, Дайнюс Жалімас, Інгріда Данеліене, Нона Цоцоріа, Ека Ткешелашвілі, народні депутати України, представники правоохоронних органів України та судової гілки влади, представники засобів масової інформації та громадянських організацій.


У ході круглого столу міжнародними експертами планується обговорити актуальні питання пов'язані із реалізацією програми реформ в Україні, прогресом у боротьбі з корупцією, а також щодо внесення змін до законодавства України, що стосується електронного декларування окремими громадськими організаціями.


Для реєстрації на подію представникам засобів масової інформації, громадських організацій необхідно надсилати заявки на електронну адресу yakovenko_s@v.rada.gov.ua  інформацію: прізвище ім'я та по батькові, назва засобу масової інформації чи громадської організації, яку особа представлятиме, контактний номер телефону.


Заявки на участь у заході прийматимуться до 26 червня 2018 року.

Місце проведення круглого столу: м. Київ, вул. Ярославів Вал 22, готель "Radisson Blu", зал "Embassy Suite 1-5" (великий конференц-зал), при собі обов'язково мати документ, що посвідчує особу.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку