ЗАСІДАННЯ СІМНАДЦЯТЕ   

Сесійна зала Верховної Ради України

14 травня 2013 року, 10 година

Веде засідання Голова Верховної Ради України В. В. Рибак

<···>

11:15:55

ГОЛОВУЮЧИЙ. Переходимо до іншого питання. Розглядається проект Закону про внесення змін до Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції" та Регламенту Верховної Ради України (щодо удосконалення окремих положень).

Ще раз закон… проект закону 2577.

Прошу. прошу, голова Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Чумак Віктор Васильович. Прошу.

Давайте послухаємо. Включіть мікрофон. Чумак Віктор Васильович.

11:16:31

ЧУМАК В. В. Народний депутат Чумак, 214 виборчий округ.

Шановний Володимир Васильович! У зв'язку з тим, що законом 2837 були враховані всі норми, які були виписані у законах 2577 і 2608, є пропозиція відхилити закони 2577, 2608, не розглядаючи їх. І йти далі по порядку денному.

ГОЛОВУЮЧИЙ. Приймається?

Прошу, Адам Іванович. Фракція комуністів.

11:17:02

МАРТИНЮК А. І.

Дякую. Мартинюк, фракція комуністів. Шановні колеги! Особливо я звертаюся до тих, хто в минулому скликанні протягом трьох днів приймав базовий закон. Ви пригадуєте, як прискіпливо ми до нього ставилися і як уважно відносилися до кожної із норм. Я боюся, що зараз, починаючи прийняття поспіхом тих чи інших законопроектів, ми можемо значно погіршити той базовий закон, який діє сьогоднішнього дня.

Те, що стосується наступних двох законопроектів, вони абсолютно заперечують те, що ми зараз з вами прийняли. Тому що, незважаючи на те, що вони нібито не альтернативні, бо в часі розведені, але вони суперечать один одному. Тому я, підтримуючи пропозицію профільного комітету, пропоную зараз голосуванням зняти два наступних законопроекти з розгляду. Не просто їх перенести чи віднести, а зняти з розгляду, поскільки ми уже по суті прийняли закон, який враховує і те, що є в наступних законопроектах.

ГОЛОВУЮЧИЙ. Всі згодні?

Ставлю на голосування проект Закону (реєстраційний номер 2577) про внесення змін до Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції" та Регламенту Верховної Ради України (щодо удосконалення окремих положень) відхилити і зняти з розгляду. Прошу народних депутатів голосувати.

11:18:57

Поіменне голосування. За – 354

Проти – 0, утрималось – 1, не голосувало – 61. Рішення прийнято.

*               *               *

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку