Кваліфікаційний відбір представника від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки (аудиту) діяльності Національного антикорупційного бюро України 2018 р.

Опубліковано 22 червня 2018, о 10:05

4 квітня 2018 року (протоколу № 118) Комітет Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції затвердив Положення про кваліфікаційний відбір представника від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки (аудиту) діяльності Національного антикорупційного бюро України та оголосив Кваліфікаційний відбір представника від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки (аудиту) діяльності Національного антикорупційного бюро України.

З 7 травня по 19 травня Комітетом проводилося громадське обговорення осіб, які надали документи для участі у кваліфікаційному відборі.

6 червня 2018 року (протокол № 120) Комітет Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції вирішив рекомендувати Верховній Раді України визначити представника від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки (аудиту) ефективності діяльності Національного антикорупційного бюро України із наступних кандидатів:

-        Василенко Володимир Андрійович – український правознавець-міжнародник, заслужений юрист України, Надзвичайний і Повноважний Посол України, доктор юридичних наук, професор;

-        Томас Файєрстоун – правозахисник, партнер міжнародної юридичної фірми «Бейкер та Маккензі» (Сполучені Штати Америки).

Проект Постанови про визначення представника Верховної Ради України до складу комісії зовнішнього контролю з незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності Національного антикорупційного бюро України (реєстр. № 8458) розглядався 7 червня 2018 року Верховною Радою України та за результатами голосування було обрано Василенка В.А.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку