Про оголошення нового кваліфікаційного відбору представника від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Опубліковано 06 вересня 2018, о 17:39
 

Комітет на своєму засіданні 05 вересня 2018 року (протокол № 122) керуючись нормами статей 14, 33-1, 49, 50 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», статті 12 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» та Положенням про кваліфікаційний відбір представника від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, вирішив:

  1. Оголосити новий кваліфікаційний відбір на представника від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

  2. Кандидати на відбір представника від Верховної Ради України мають відповідати вимогам абзацу 2 частини першої статті 12 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» та вимогам Положення про кваліфікаційний відбір представника від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, яке оприлюднено на офіційному веб - сайті Комітету.

3. Заявки і документи кандидатам необхідно надати Комітетові до ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­05 жовтня 2018 року у друкованій або електронній формах (ел. адреса: crimecor@v.rada.gov.ua), згідно з додатком до Положення про кваліфікаційний відбір представника від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку